Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bmxsouth.dk/public_html/tibethelp.dk/wp-content/themes/elefolio/functions/admin-hooks.php on line 160

God camping ved Gardasøen

Vil I gerne på en ordentlig campingferie, så er campingpladserne ved Gardasøen af en meget høj standard. Her kan I finde pladser, der har op til flere pools, legepladserne, børneklubber, butikker, restauranter osv.

Men naturligvis skal I ikke opholde jer på campingpladsen hele tiden – for der er rigtig meget at se og opleve ved Gardasøen.

Tag til GardasøenFørst og fremmest er der den smukke natur. Det er et fantastisk syn at kigge ud over Gardasøen med bjergene i baggrunden.

I behøver dog ikke nøjes med at kigge, for der er meget at bruge naturen til.

På selve søen kan I windsurfe. Her er nogle unikke vindforhold, der gør søen meget egnet til windsurfing.

Er I mere til to hjul, så kan I leje mountainbikes og tage dem med op i bjergene, hvor der er masser af ruter at køre på.

I området er der også en række vingårde, der tager mod besøg. Her kan I komme på rundvisning med efterfølgende vinsmagning. Men ellers er der jo også gode muligheder for at smage på områdets vin på en af de mange, små restauranter.

Turen til Gardasøen

Når I skal til Gardasøen, er det oplagte valg at køre selv – specielt hvis I gerne vil have jeres eget telt eller campingvogn med. Men det er ikke strengt nødvendigt, for I kan leje både luksustelte, hytter og mobilhomes på de fleste campingpladser.

Så rent faktisk kan I i stedet flyve til f.eks. Milano lufthavn og så derfra fortsætte i en lejet bil. På den måde har I stadig fleksibiliteten – uden at I behøver at skulle køre den lange tur ned igennem Europa.

Kommentarer lukket til God camping ved Gardasøen , , , , , , ,

Comments are closed.