Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bmxsouth.dk/public_html/tibethelp.dk/wp-content/themes/elefolio/functions/admin-hooks.php on line 160

Hvor skal du tage hen på fodboldrejse?

Fodboldrejser med gode fodboldoplevelserOvervejer du at tage på en fodboldrejse, så læs med her og få inspiration til, hvor du kan tage hen.

For vi kan vist godt blive enige om, at selvom stemningen er fin en søndag eftermiddag på et danske fodboldstadion, så er det altså bare ikke det samme som at tage ud i Europa for at se fodbold. Så vil du have en af de store oplevelser, så kommer du ikke udenom en fodboldrejse.

Tag til England

En mulighed for en god fodboldoplevelse er at tage til England. Det nemme valg er London, der er både nem og billig at komme til. Flyveturen tager kort tid, og der er afgange hele dagen.

Samtidig er der også masser at se og opleve i London udover selve fodboldkampen. Byen er fyldt med seværdigheder, og vil du gerne spise godt, er der også mulighed for det. Og sidste men ikke mindst så er der jo også de hyggelige pubber.

I London kan du bl.a. se Arsenal og Chelsea spille. Eller du kan vælge en af de mange klubber fra de lavere rangerende rækker.

En anden mulighed er at tage til Manchester. Her spiller Manchester City og Manchester United jo – og begge klubber er helt sikkert garant for en god fodboldoplevelse.

Manchester er også en spændende by, og du kan flyve direkte dertil med SAS fra København.

Endelig er der Liverpool, hvor Liverpool FC spiller – som regel med Daniel Agger på holdet. Byen er jo også berømt for at være hjemsted for The Beatles – og kombinationen af fodbold- og musikoplevelser er jo ikke helt dum.

Kommentarer lukket til Hvor skal du tage hen på fodboldrejse? , , , , ,

Comments are closed.