Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bmxsouth.dk/public_html/tibethelp.dk/wp-content/themes/elefolio/functions/admin-hooks.php on line 160

Hvor skal jeg tage på storbyferie?

Tag et kig på denne hjemmeside, hvis du gerne vil på storbyferie – men mangler inspiration. Her kan du læse om de bedste seværdigheder og shoppingmuligheder – og ikke mindst se det hele på et kort.

For selvom der er ingen tvivl om, at alle storbyer har et eller andet at byde på, så er der bare nogle storbyer, der klares sig bedre på ét område, mens andre er gode til noget andet. Og du kan jo lige så godt vælge den storby, der passer bedst til dine ønsker.

Hvor?

Til alle storbyfansMen hvor skal du så tage hen? Som sagt kan du finde en masse informationer på hjemmesiden, men her kommer et kort sammendrag.

Er du til kunst, så kunne Paris være et oplagt sted. Her finder du Louvre, der har kunst nok til flere dage.

Og selvom det måske er lidt af en turistfælde, så er Eiffeltårnet altså også en oplevelse.

Når du så er i Paris, kan du jo passende nyde den franske kogekunst.

Et andet sted, hvor du får god mad, er i Barcelona. Spansk tapas og rødvin er en fantastisk kombination. Og bagefter kan du kaste dig ud i nattelivet. Barcelona sover (stort set aldrig).

Berlin har også et godt natteliv – faktisk blandt det bedste i Europa. Om dagen kan du så fordybe dig i de mange levn fra Den Kolde Krig – eller besøge nogle af de mange, moderne kunstmuseer.

Vil du i stedet gerne have en billig storbyferie, så er Prag et godt valg. Her spiser du billigt, der er gode shoppingmuligheder og spændende seværdigheder. Og til lave priser.

Kommentarer lukket til Hvor skal jeg tage på storbyferie? , , , , , ,

Comments are closed.