Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bmxsouth.dk/public_html/tibethelp.dk/wp-content/themes/elefolio/functions/admin-hooks.php on line 160

Hvor skal jeg tage på shoppeferie?

Har du en ekstra ferieuge i kalenderen, og lidt ekstra lommepenge på kontoen, så er det tid til en shoppetur i et andet land. Her giver vi 3 bud på forskellige shoppedestinationer. Læs med og find din shoppestil.

Vild vintage i Camden

De fleste har allerede været en tur forbi London, hvor der er rig mulighed for at shoppe, spise god mad og nyde et tår te og en biskuit i shoppepausen. Og har du ikke besøgt denne by, så kan du fluks skrive den på din must-visit liste!

Søger du de lidt mere specielle butikker, og er vintagetøj, genbrug og sære og spirituelle retrofund lige dig, så findes der i London et helt mekka for netop denne type shopping. I bydelen Camden kan du nemlig besøge en hel undergrund af shopping, hvor kringlede trapper og kringlede passager fører dig op, ned ud, ned og hen til nye shops der sælger vilde vintagefund og lækker streetfood fra hele verden.

Nede i dybet finder du også genbrug i fast form, så du også kan få nips, interiør og gamle engelske bogklassikkere med hjem i kufferten.

Camden er altså virkelig et besøg i London værd, og et sted man ikke må snyde sig selv for. Her kan du med sikkerhed komme hjem med souvenirs, som ingen andre har, og som vil imponere selv den største hipster herhjemme i Danmark.

Highstreet brands og højhuse

Har du lidt flere penge mellem hænderne, så er det selvfølgelig Atlanten du skal krydse, for en vild shoppetur i New York. En flybillet til USA kan selvfølgelig nemt komme til at koste en del mere end en billet til London, men på denne side kan du finde fordelagtige rejsepriser og vilde flybillet-fund, som giver dig råd til et ekstra par sko i kufferten på vej hjem.

I New York finder du alle de største Highstreet butikker samlet omkring Times Square. Både skandinaviske, britiske og amerikanske. Så hvis du vil have meget med hjem for pengene, så er det dette kvarter du skal satse på, hvis du havner i New York med en fyldt pengepung.

Er du mere til unikke hipsterfund og hjemmelavede smykker, så bør du tage et smut forbi Williamsburg i Brooklyn, hvor der altid er et indendørs marked at finde. Indefra ser det ikke ud af meget, men når du træder ind i de store haller, mødes du af en sødlig duft af hjemmelavede lædervarer, specialbrygget kaffe og total genialitet fra alle de unge iværksættere, som ivrigt forsøger at sælge deres upcoming brand til dig.

Disse markeder kan give dig mange specielle modefund med hjem. Og hvem ved, måske du er den første til at bringe et nyt og super trendy brand med hjem til din hjemby i Danmark?

Eksklusivitet i støvlelandet

Italien er i den grad et land som er kendt for de mere fashionable, eksklusive og syre mærker. Især de inderste og mest kringlede, idylliske gader i Rom, byder på skiftevis Gucci eller Loui Vuitton og en nuttet lille galeteria-shop med hjemmelavet italiensk gelato is.

Dette er en af de ting som er så skønt ved en by som Rom – netop at der er skruet ned for snolder og souvenirs, og op for originalitet, kvalitet, high fashion og lækker LÆKKER mad. I Italien skal man aldrig gå langt for at finde en lækker butik eller en god og idyllisk restaurant, som alle ser ud som de gør på film.

Måske vil du i en by som Rom opleve, at du ender med at bruge mere tid og penge på god mad end på shopping. Hvis det er tilfældet, kan du altid købe dig fattig i kendte danske mærker som farverige Stien Goya eller tøj fra Ganni. Klik her, hvis du har italienske penge tilbage at bruge på lidt god online shopping.

God tur og god shopping herfra!

Kommentarer lukket til Hvor skal jeg tage på shoppeferie?

Comments are closed.