Warning: Creating default object from empty value in /var/www/bmxsouth.dk/public_html/tibethelp.dk/wp-content/themes/elefolio/functions/admin-hooks.php on line 160

Tag til Dubai om vinteren

Er du i tvivl om, hvorvidt Dubai er værd at besøge, så læs med her. Så bliver du forhåbentlig overbevist om, at Dubai har mere at byde på end de typiske vinterdestinationer som Egypten eller De Kanariske Øer.

Hvorfor er det, at så mange mennesker rejser til Egypten, Tenerife eller Gran Canaria om vinteren? De vil have sol og varme. Og det kan de helt sikkert også få alle tre steder.

Men på et eller andet tidspunkt melder trangen til at rejse sig fra liggestolen og opleve noget hos det fleste. Og her kommer alle tre steder til kort. For helt ærligt, så er der ikke meget at opleve.

Med mindre du tager den meget lange vej til det nordlige Egypten, hvor pyramiderne er, så er Egypten fattig på oplevelser. Og dette er endnu mere udpræget på De Kanariske Øer.

Dubai er rig på oplevelser

Her kommer Dubai så ind i billedet som mulig destination. For byen har masser af sol og strand. Men der er også så meget mere, som gør den ekstra times rejsetid værd at tage med.

Dubai om vinterenI Dubai kan du f.eks. opleve verdens højeste bygning Burj Khalifa, der med sine over 800 meter er et imponerende skue. Og tager du op til udsigtsplatformen på 124. etage, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt.

Lige nedenfor tårnet ligger Dubai Mall, der er verdens største shoppingcenter. Med over 1200 butikker er der lidt for enhver.

Og det er endda kun to af en lang række oplevelser, som du kan få på din badeferie. Af andre ting kan nævnes to kæmpe vandland, en indendørs skibakke og et kæmpe guldmarked.

Kommentarer lukket til Tag til Dubai om vinteren , , , , ,

Comments are closed.